Qizini - The Friendly Food Company

Wat is QiZiNi?

QiZiNi is gespecialiseerd in handgemaakte sandwiches, wraps, burrito’s, panini’s en luxe panini’s, baguettes met de heerlijkste vullingen en belegde broodjes. Omdat smaken verschillen én omdat we dol zijn op het bereiden van food bouwen we continu aan nieuwe concepten. We stellen verrassende smaakcombinaties samen en voegen nieuwe producten toe aan ons assortiment. Je proeft onze passie voor lekkere producten bij elke hap die je van QiZiNi-food neemt. Je voelt het zelfs wanneer je onze naam noemt. Probeer QiZiNi maar eens uit te spreken zonder een glimlach op je gezicht te krijgen!

Al 20 jaar de lekkerste broodjes

QiZiNi, the friendly food companyQiZiNi wrap met salade, is in 2011 ontstaan uit Johma Sandwiches en Greencore Nederland. Vanuit die achtergrond smeren wij al meer dan 20 jaar de lekkerste broodjes voor jou! Onze specialiteiten zijn de QiZiNi-wraps en -sandwiches. Deze zijn wel heel erg lekker! En om thuis af te bakken hebben we onze Italiaans belegde panini’s en Mexicaanse burrito’s. Maar ook de baguettes en belegde broodjes zijn om je vingers bij af te likken. Klik hier voor ons complete QiZiNi-assortiment.

Duurzaam lekker

Duurzaamheid is voor QiZiNi vanzelfsprekend. We vinden niet alleen dat onze producten lekker moeten zijn, maar ook dat ze op duurzame wijze gemaakt worden. We bekijken continu of we onze milieu-impact kunnen verminderen. We gebruiken zoveel mogelijk duurzame ingrediënten en maken werk van het verminderen van voedselverspilling. Lees meer over QiZiNi en duurzaamheid.

Werken bij QiZiNi

Lijkt het je ook leuk om in de voedingsbranche te werken of stage te lopen? Kijk bij onze vacatures of we momenteel op zoek zijn naar jou. Over een stageplek of afstudeeropdracht kun je meer lezen op Stages en afstuderen. Benieuwd wie er bij QiZiNi werken? Kijk dan bij de mensen van QiZiNi.

Eet smakelijk namens de fijnproevers van QiZiNi!