Qizini - The Friendly Food Company

Zadenbol Oud Kaas

Zadenbol Oud Kaas

De Zadenbol Oud Kaas van QiZiNi, the friendly food company, is royaal belegd met superieure oude Beemsterkaas en een heerlijke honingmosterddressing. De sesamzaadjes op de bol geven je broodje een lekkere bite. Wist je dat Beemsterkaas op traditionele wijze wordt gemaakt van echte weidemelk? Melk mag pas weidemelk heten als de melkproducerende koeien minimaal 6 uren per dag gedurende ten minste 120 dagen per jaar buiten lopen. Je proeft zelfs in de kaas dat de koeien lekker hebben kunnen grazen. QiZiNi kiest voor Beemsterkaas, omdat het onderdeel is van ons duurzaamheidsbeleid (link naar Duurzaamheid en QiZiNi). Wij doen ons best om steeds meer ingrediënten te gebruiken uit een duurzame bron. Beemsterkaas is daar een voorbeeld van. Nu je dit weet, smaakt je Zadenbol Oud Kaas nog lekkerder!

De QiZiNi Zadenbol Oud Kaas is belegd met:

  • Superieure oude Beemsterkaas
  • Heerlijke honingmosterddressing

Wanneer eet jij je QiZiNi luxe broodje?

Kaas is een geliefd product, zowel in Nederland als daarbuiten. De productontwikkelaars (link naar De mensen) van QiZiNi kiezen daarom vaak voor Beemsterkaas als ingrediënt voor onze broodjes. Zadenbol Oud Kaas is zo’n broodje. Je kunt deze heerlijk als ontbijt of lunch eten. Heb je onderweg trek? Stop dan bij een tankstation of supermarkt en haal zo’n lekker QiZiNi-broodje. Wij hebben ‘m al smakelijk voor je belegd. Dat noemen wij Ready to Eat. Eet smakelijk! Zoek je het dichtstbijzijnde verkooppunt? Vul de Locatiechecker in en je weet het zo.

Varieer met luxe broodjes

Brood is de hele dag door lekker. En met de luxe broodjes van QiZiNi kun je alle kanten op. Kies ook eens voor Landbroodje Gezond of zet je tanden in de Croisssant met Ham & Kaas. Dat wordt genieten!

productinformatie