Qizini - The Friendly Food Company

Heerlijke wraps voor thuis en onderweg

Wrap Spicy Chicken
wrap spicy chicken

Wrap Spicy Chicken

De combinatie van een tomatenwrap met pittig gekruide stukjes kip, rauwkost en piri-pirisaus geeft de Wrap Spicy Chicken haar gepeperde smaak. Houd je van hot, dan is dit jouw perfecte wrap. Piri-piri is Swahili voor rode duivel. Dit staat voor de chilipepers die al sinds jaar en dag in piri-pirisaus worden verwerkt. Deze zorgen voor veel pit en daarom gebruikt QiZiNi ook chilipepers én rode pepers in de piri-pirisaus. Ook de wrap heeft extra smaak. Deze is gemaakt van tarwebloem gekruid met tomaat- en paprikakruiden. Een heerlijke smaakcombinatie!

De QiZiNi Wrap Spicy Chicken is belegd met:

  • Pittig gekruide stukjes kip
  • Knapperige rauwkost- Piri-pirisaus

 

Wanneer eet jij je QiZiNi-wrap?

De wraps van QiZiNi kun je elk moment van de dag eten. Ze zijn heerlijk als tussendoortje en natuurlijk heel geschikt als lunch. Durf jij deze wrap ook aan als ontbijt? De pepertjes in de piri-pirisaus geven je precies de pit die je nodig hebt om je dag actief te starten. En wil je indruk maken tijdens een dinertje? Serveer dan de Wrap Spicy Chicken met een lekkere salade of soep.

Varieer met wraps

QiZiNi heeft meerdere wraps waar je uit kunt kiezen. Probeer bijvoorbeeld ook eens de Wrap Chicken Tandoori. Deze is ook lekker pittig, maar heeft een heel andere smaak dan de Wrap Spicy Chicken. Een dag zonder vlees? Neem dan de Wrap Falafel Houmous. Deze wrap variatie is een aanrader voor als je zoekt naar een volwaardige vleesvervanger. Met kruidige balletjes falafel en romige houmous is deze wrap een gezonde keuze (zeker ook in combinatie met salade). Varieer en bepaal welke wrap jouw favoriet wordt!

productinformatie