Qizini - The Friendly Food Company

Heerlijke wraps voor thuis en onderweg

Wrap Falafel Houmous
Wrap Falafel Hummus

Wrap Falafel Houmous

Neem eens een lekkere wrap Falafel & Houmous. Deze wrap is belegd met kruidige balletjes falafel, houmous, gegaarde paprika en spitskool. 100% plantaardig en vol van eiwitten. Zo hou je het wel lekker lang vol!

Falafel, gemaakt van kikkererwten en bonenpasta is een uitstekende vleesvervanger, geschikt voor vegetariërs. Deze favoriet uit het midden oosten heeft in Nederland in de afgelopen tijd aanmerkelijk aan populariteit gewonnen. De gezonde vervanger voor vlees is geliefd zowel bij vegetariërs als vleeseters en is bij uitstek geschikt voor ontbijt, lunch of diner. In combinatie met de van origine Libanese houmous die gemaakt wordt van smeuïge sesampasta ook bekend onder de naam tahin,  gekookte kikkererwten en heerlijke kruiden, vormen deze twee hoofdingrediënten een goede basis voor een heerlijk belegde wrap.  De frisse spitskool en paprika op een zachte spinazie wrap maken het helemaal af. De QiZiNi Falafel Houmous wrap is een feest voor je smaakpapillen. Je hoeft er helemaal niks meer mee doen. Deze wrap is klaar om in te bijten. Wel net zo makkelijk.

De QiZiNi Wrap Falafel Houmous is belegd met:

  • Kruidige falafel balletjes
  • Een smeuïge houmous
  • Frisse paprika en spitskool

WANNEER EET JIJ JE WRAP FALAFEL HOUMOUS?

Je kunt je Wrap Falafel Houmous  eten als ontbijt of lunch of neem ‘m als tussendoortje voor als je flinke trek hebt.  Een wrap als diner is ook een aanrader. Combineer de wrap dan met een heerlijke koolsalade. Op onze inspiratiepagina vind je een lekker en gemakkelijk recept hiervoor. Daarmee zorg je niet alleen voor een heerlijke avondmaaltijd, maar weet je ook zeker dat je voor gezond eten kiest. En dat is heel belangrijk voor een moderne levensstijl als de jouwe. Zo kun je ook ’s avonds nog wel even door!

VARIEER MET WRAPS

QiZiNi heeft meerdere wraps waar je uit kunt kiezen. De Wrap Spicy Chicken bijvoorbeeld, met pittige stukjes kip, rauwkost en piri-pirisaus. Hou je van de Indiase keuken? Dan is de wrap Chicken Tandoori wat voor jou.Deze is ook lekker pittig, maar heeft een heel andere smaak dan de Wrap Spicy Chicken. Varieer en bepaal welke wrap jouw favoriet wordt!

productinformatie