Qizini - The Friendly Food Company

Heerlijke wraps voor thuis en onderweg

Wrap Chicken Tandoori

Wrap Chicken Tandoori

Heb je trek in een wrap met pit, dan is de Wrap Chicken Tandoori wat voor jou. In deze QiZiNi-wrap zitten stukjes kip, paprika-reepjes en Aziatische Tandoori kruiden. Stukjes spitskool geven de wrap een lekkere bite. Wist je dat Tandoori een saus is die al duizenden jaren in India wordt gebruikt? Het woord tandoori komt trouwens van het woord tandoor, dat kleioven betekent. Hierin werden vroegen de kippenpoten gebakken die waren gemarineerd met tandoorisaus. In de Tandoori-kruidenmix van QiZiNi proef je diverse smaken terug, zoals ui, knoflook, mosterd en pestokruiden. De wrap is op smaak gebracht met tomaatpoeder en rode paprika-kruiden. Eet smakelijk!

De QiZiNi Wrap Chicken Tandoori is belegd met:

  • Blokjes kippenvlees en tandoori-kruiden
  • Rode paprika-reepjes- Stukjes knapperige spitskool

Wanneer eet jij je QiZiNi-wrap?

Probeer de Wrap Chicken Tandoori eens als ontbijt en je bent klaar voor een pittige dag! Of geniet ervan als lunch of spicy tussendoortje. Een ander lekker idee is om de wrap als diner op tafel te zetten. Maak er dan een heerlijke salade bij, bijvoorbeeld een koolsalade of probeer de frisse muntsalade van onze inspiratiepagina. Of maak een snelle soep en serveer die samen met de Wrap Chicken Tandoori. Zo zet je in korte tijd een complete maaltijd op tafel die ook nog eens verantwoord is. De wraps van QiZiNi kun je de hele dag door eten, zelfs ’s avonds tijdens een feestje. Snijd de wrap dan in stukjes en presenteer deze als kruidige hapjes. Lekker pittig!

Varieer met wraps

Kies ook eens een van de andere wraps van QiZiNi. De Wrap Spicy Chicken bijvoorbeeld, met pittige stukjes kip, rauwkost en piri-pirisaus. De kruiden en de saus vormen een heel andere smaakbeleving dan de Wrap Chicken Tandoori. Een dag zonder vlees? Neem dan de Wrap Falafel Houmous. Deze wrap is een aanrader voor als je zoekt naar een volwaardige vleesvervanger. Met kruidige balletjes falafel en romige houmous is deze wrap een gezonde keuze voor lunch, tussendoortje of diner, in combinatie met salade. Varieer en bepaal welke wrap jouw favoriet wordt!

Handmade Happiness

Bij QiZiNi beleggen we elke wrap met de hand. Zo kunnen we de kwaliteit goed in de gaten houden. Wanneer we helemaal tevreden zijn, doen we de wrap handmatig in de verpakking. Dat noemen wij Handmade Happiness!

productinformatie