Qizini - The Friendly Food Company

Sandwich Spicy Chicken
spicy chicken qizini

Sandwich Spicy Chicken

Neem eens een Sandwich Spicy Chicken! In deze sandwich vormen de frisse mayonaise en stukjes gegrilde paprika een mooie tegenhanger voor de geroosterde kipstukjes die in een kruidige curry zijn gemarineerd. Je smaakpapillen krijgen een boost door het heerlijke brood met toevoeging van paprika. Bovendien verpakken we deze sandwich in een speciaal ontwikkelde luchtdichte verpakking. Zo blijft jouw sandwich langer vers en kun je er dus langer van genieten!

De QiZiNi Sandwich Spicy Chicken is belegd met:

  • Geroosterde kipstukjes gemarineerd in een kruidige curry
  • Gegrilde paprika
  • Frisse mayonaise

Wanneer eet jij je QiZiNi-sandwich?

De Sandwich Spicy Chicken heeft pit. Kun jij tussendoor wel wat energie gebruiken? Neem dan deze lekker kruidige sandwich. Uiteraard is ‘ie ook heerlijk als ontbijt of lunch. Ben je benieuwd bij welk tankstation of supermarkt je QiZiNi-food  kunt kopen? Vul de gewenste plaatsnaam in op de Locatiechecker en je weet het snel.
Deze sandwich is uiteraard ook lekker als avondhap. Maak er dan een lekkere salade of kom soep bij en je hebt een heerlijk diner. Op onze inspiratiepagina vind je recepten voor heerlijke én gezonde bijgerechten en op de video’s kun je zien hoe makkelijk je deze recepten maakt.

Varieer met sandwiches

Houd jij van gekruid of juist van iets minder pittig? De Sandwich Kip Curry staat bekend om zijn kruidige smaak. Liever iets minder pittig? Kies dan voor een Sandwich Gehaktbal of een Sandwich Old Beemster Kaas. Bij QiZiNi hebben we variatie genoeg voor je!

productinformatie