Qizini - The Friendly Food Company

Sandwich Kip Curry

Sandwich Kip Curry

Trek? Wat dacht je van een Sandwich Kip Curry? Stukjes geroosterde kip, gegrilde rode paprika en een kruidige kipcurry-salade vormen de ingrediënten van de QiZiNi Sandwich Kip Curry. Deze sandwich is gemaakt van authentiek gebakken zuurdesembrood. Voor een extra bite zit er lijnzaad en zonnebloempitten in.

De QiZiNi Sandwich Kip Curry is belegd met:

  • Kruidige kipcurry-salade
  • Geroosterde stukjes kip
  • Gegrilde rode paprika

Wanneer eet jij je QiZiNi-sandwich?

Als ontbijt, lunch of makkelijk tussendoortje, de Sandwich Kip Curry kun je de hele dag door eten. Ook is deze sandwich heel geschikt als hapje tijdens een feestje. Snijd de Sandwich Kip Curry in kleinere stukken, steek er een prikker in en serveer op een mooie schaal. Ditzelfde kun je doen met onze QiZiNi-wraps. Zo snel en gemakkelijk heb je nog nooit een origineel hapje geserveerd! Ook leuk als onderdeel van je tapasbuffet. En daar kun je dan ook weer stukjes sandwich bij serveren. QiZiNi weet je altijd te verrassen én maakt het je makkelijk!

Varieer met sandwiches

QiZiNi heeft allerlei lekkere sandwiches voor je en ze zijn allemaal met de hand belegd. Handmade Happiness noemen we dat. Houd je van gekruid, probeer dan ook eens de Sandwich Spicy Chicken en de Sandwich Geroosterde Kip. Mag het wel wat minder pittig of liever niets met kip? Neem dan de Sandwich Ham Kaas Ei of kies een vegetarische variant, zoals de Sandwich Kaas Ei, Sandwich Old Beemster Kaas of Sandwich Ham Kaas Sla Tomaat. Waarschuwing: welke je ook kiest, ze zijn allemaal om je vingers bij op te eten!

productinformatie