Qizini - The Friendly Food Company

Sandwich Ham Kaas Ei
ham cheese egg

Sandwich Ham Kaas Ei

Combineer gegrilde boerenham, plakjes Beemsterkaas, tomaat en stukjes scharrelei met donker volkorenbrood met zuurdesem, voeg hier een frisse mosterdmayonaise aan toe en je hebt een heerlijke sandwich. De productontwikkelaars van QiZiNi hebben dit broodje met klassieke ingrediënten verrassender gemaakt door de romige mosterdmayonaise. Wist je dat QiZiNi geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen gebruikt in deze Sandwich Ham Kaas Ei en in alle andere producten? Bovendien proberen we in ons QiZiNi-food zoveel mogelijk ingrediënten uit duurzame bron te verwerken. Ook verpakken we deze sandwich in een luchtdichte verpakking waardoor ‘ie langer vers blijft. Met deze informatie in je achterhoofd smaakt jouw QiZiNi-sandwich nog lekkerder!

De QiZiNi Sandwich Ham Kaas Ei is belegd met:

  • Gegrilde boerenham
  • Ambachtelijke Beemsterkaas
  • Frisse tomaat
  • Gekookt scharrelei
  • Romige mosterdmayonaise

Wanneer eet jij je QiZiNi-sandwich?

Boerenham, Beemsterkaas, tomaat en scharrelei zijn prima ingrediënten om je dag mee te beginnen. Samen met het donkere volkorenbrood, dat op ambachtelijke wijze is gebakken, heb je na het eten van de Sandwich Ham Kaas Ei genoeg energie om er weer tegenaan te kunnen. Eet jij je sandwich liever als lunch of tussendoortje? Ook een prima idee! QiZiNi-food kun je de hele dag door eten. Probeer ook eens een van onze andere producten, zoals een heerlijk gevulde wrap of een knapperige baguette met keuze uit diverse soorten beleg. Of kies voor een Croissant Ham Kaas.Wanneer je iets warms wilt, is een panini een heerlijke keuze!

Varieer met sandwiches

QiZiNi heeft uiteenlopende sandwiches voor je. Denk bijvoorbeeld aan Sandwich Spicy Chicken, Sandwich Gehaktbal of Sandwich Ham Kaas Sla Tomaat. In de meeste sandwiches proef je verschillende smaken en texturen, zoals hartig met zuur, zacht met knapperig en vol met fris. Ontdek deze uitgekiende variaties door regelmatig een andere smaak te proberen. QiZiNi laat je graag verrassen!

productinformatie