Qizini - The Friendly Food Company

Sandwich Gehaktbal

Sandwich Gehaktbal

Heb je zin in een broodje bal? QiZiNi heeft de Sandwich Gehaktbal voor je. Het witte zuurdesembrood hebben we voor je belegd met plakjes gebraden gehakt. De mosterdsaus is met haar frisse smaak een heerlijke tegenhanger van het hartige vlees en kruidige vleesjus. De Sandwich Gehaktbal is onderdeel van onze range Sandwich Langer Vers. Deze sandwiches verpakken we in speciaal ontwikkelde luchtdichte verpakkingen. Daardoor blijven de broodjes langer lekker en vers. Voor QiZiNi is dit een manier om voedselverspilling tegen te gaan als onderdeel van ons beleid op het gebied van Duurzaamheid. En jij kunt langer genieten van je heerlijke sandwich!

De QiZiNi Sandwich Gehaktbal is belegd met:

  • Plakjes gebraden gehakt
  • Kruidige vleesjus
  • Frisse mosterdsaus

Wanneer eet jij je QiZiNi-sandwich?

Er is altijd een moment voor een Sandwich Gehaktbal. Lekker als stevig ontbijt en heerlijk als hartige lunch. Ben je onderweg en heb je trek in een tussendoortje waarop je nog wel even verder kunt? Zoek op onze Locatiechecker het dichtstbijzijnde tankstation en scoor een heerlijke Sandwich Gehaktbal of een van onze andere QiZiNi-producten. Ze zijn ook te vinden in het versvak van de supermarkt.

Varieer met sandwiches

Een Sandwich Gehaktbal gaat er altijd in. Maar wil je wel eens iets totaal anders proberen, dan is de Sandwich Kip Curry wat voor jou. Of neem een Sandwich Old Beemster Kaas met lekkere oude kaas uit de Beemster en een heerlijke honingmosterddressing. Deze sandwich is ook nog eens vegetarisch. Een andere variant van de QiZiNi-sandwiches is de Sandwich Ham Kaas Ei met romige mosterdmayonaise. Je ziet het, voor elk moment en elke smaak heeft QiZiNi wel een lekkere sandwich!

productinformatie