Qizini - The Friendly Food Company

Sandwich ‘Old Beemster’ Kaas

Sandwich ‘Old Beemster’ Kaas

Ben je dol op oude kaas? Dan moet je zeker de Sandwich Old Beemster Kaas eens proeven. Om je vingers bij af te likken! De volle smaak van de oude Beemster Kaas combineert perfect met het donkere met zuurdesem gebakken volkorenbrood en knapperige spitskool. De heerlijke honingmosterddressing geeft deze vegetarische sandwich een frisse touch. Old Beemster Kaas komt uit ‘de Beemster’ een polder in Noord-Holland. Hier lopen de koeien minstens 6 uur per dag buiten gedurende minimaal 120 dagen per jaar. Ze kunnen buiten lekker grazen. Dit proef je terug in de heerlijke weidemelk die de basis vormt voor de Old Beemster Kaas. Jouw sandwich beleggen we met de hand, zodat we zeker weten dat dit broodje voldoet aan onze strenge kwaliteitseisen en we stoppen ‘m in een speciaal ontwikkelde luchtdichte verpakking, zodat je sandwich langer vers blijft. Samen met de sla, kool en de dressing maken we van jouw sandwich een echte traktatie. Geniet ervan!

De QiZiNi Sandwich Old Beemster Kaas is belegd met:

  • Smakelijke Old Beemster kaas
  • Knapperige spitskool
  • Heerlijke honingmosterddressing

Wanneer eet jij je QiZiNi-sandwich?

Een Sandwich Old Beemster Kaas kun je elk moment van de dag eten. Heerlijk als ontbijt, maar is ook niet te versmaden als lunch of tussendoortje. Ben je onderweg in de auto, dan kun je bij een tankstation terecht voor een heerlijke QiZiNi-sandwich. Moet je nog boodschappen doen? Bij veel supermarkten kun je onze sandwiches en andere producten ook krijgen. Vul de gewenste plaatsnaam in op de Locatiechecker en je weet meteen waar je terecht kunt voor heerlijk en makkelijk QiZiNi-food.

Sandwich als hapje

Een sandwich van QiZiNi is ook lekker voor bij een picknick of als hapje tijdens een feestje. Snijd de sandwich dan in kleinere stukken en serveer ze met een prikker. Staat leuk en smaakt heerlijk. Jij mag een volgende keer vast weer de hapjes verzorgen!

Varieer met sandwiches

Ben je een echte kaaseter, maar houd je wel van variatie, dan zit je bij QiZiNi goed. Naast de vegetarische Sandwich Old Beemster Kaas kun je kiezen uit de Sandwich Kaas Ei. En probeer ook eens een sandwich zonder kaas, zoals de Sandwich Bacon Ei of Sandwich Kip Curry. Varieer en laat QiZiNi je steeds weer verrassen!

productinformatie