Qizini - The Friendly Food Company

Opwarmen en smullen:
Ready to Heat!

Soms heb je gewoon zin in een lekker warm tussendoortje of snack. Neem dan een heerlijke panini of burrito van QiZiNi, Ready to Heat. Je kunt deze gemakkelijk afbakken in de oven. Wil je het nog sneller? De panini’s kunnen ook onder de klapgrill.
De panini’s en burrito’s combineren ook uitstekend met een salade of een kom soep. Zo tover je supersnel een lekkere en verantwoorde maaltijd op tafel!

Met liefde klaargemaakt

De QiZiNi-producten bereiden we, zoals we die zelf graag gepresenteerd zouden willen krijgen. We bedenken continu nieuwe smaakcombinaties, selecteren de ingrediënten zorgvuldig én maken elk product met de hand klaar. We smeren bijvoorbeeld zelf boter op de broodjes en snijden de eieren met de hand. Daardoor spat de liefde en aandacht van de sandwiches, wraps en panini’s af. Pas wanneer het QiZiNi-product helemaal naar onze zin is en aan onze kwaliteitseisen voldoet, stoppen we het in een QiZiNi-verpakking. Zo weten we zeker dat jij iets heerlijks op je bord krijgt.

Premium Panini Ham & Cheese
ham cheese premium

Premium Panini Ham & Cheese

Premium Panini Deluxe Ham & Cheese
QiZiNi heeft passie voor het beleggen van heerlijke foodproducten. De Premium Panini Deluxe Ham & Cheese is ook zo’n heerlijk product. Deze grote panini is royaal belegd met gekookte ham, lekkere Emmentaler kaas en een romige honingmosterdsaus. Deze combinatie van ingrediënten zorgt voor een smaakexplosie in je mond. Dat wordt dus genieten!

De Premium Panini Deluxe Ham & Cheese is belegd met:

  • Heerlijke gekookte ham
  • Lekkere Emmentaler kaas
  • Romige honingmosterdsaus

Wanneer eet jij je QiZiNi-panini?

De panini’s van QiZiNi zijn Ready to Heat, dat wil zeggen dat je ze zo in de oven kunt verwarmen. Na een kwartiertje kun jij gaan genieten van een heerlijke panini. Houd je van iets warms bij je ontbijt? Dan is de Premium Panini Deluxe Ham & Cheese voor jou een heerlijke start van de dag. Ook als lunch of stevig tussendoortje is de Premium Panini Deluxe Ham & Cheese een lekkere keuze. Wist je dat je deze panini zelfs als diner kunt serveren? Maak er dan een lekkere salade bij en je hebt een complete en lekkere maaltijd. Op onze inspiratiepagina staat een aantal makkelijke recepten. Dat wordt smullen!

Varieer met QiZiNi-panini’s

Bij QiZiNi gaan we altijd voor variatie. Dat maakt het leven leuker én lekkerder. Naast de Premium Panini Deluxe Ham & Cheese kun je ook kiezen voor de Premium Panini Deluxe Pulled Chicken. Deze panini is belegd met langzaam gegaard en gerookt kippenvlees, rode cheddarkaas en een kruidige barbecuesaus. Kies dus ook eens voor een andere smaak of een ander product. QiZiNi biedt je genoeg variatie!

productinformatie