Qizini - The Friendly Food Company

Panini Prosciutto
panini prosciutto

Panini Prosciutto

We laten je bij QiZiNi graag genieten van heerlijke smaakcombinaties en lekkere foodproducten. De Panini Prosciutto is ook zo’n topper. De combinatie van ham, Gouda kaas, tomaten-tapenade en Italiaanse kruiden zorgt voor een heerlijke smaak. De knapperige panini maakt het af. QiZiNi heeft de Panini Prosciutto Ready to Heat gemaakt. Je kunt ‘m dus zo in de oven schuiven en even later heb je een heerlijke panini. Geniet ervan!

De Panini Prosciutto is belegd met:

  • Lekkere ham
  • Smakelijke Gouda kaas
  • Italiaans gekruide tomaten-tapenade

Wanneer eet jij je QiZiNi-panini?

Voor een hartig ontbijt is een Panini Prosciutto een lekkere start van je dag. De ham en kaas geven genoeg energie om er een hele tijd tegen te kunnen. Als lunch of tussendoortje is de Panini Prosciutto ook een heerlijk idee. Je kunt deze panini zelfs als hapje serveren, bijvoorbeeld als je bezoek krijgt. Verwarm de panini een kwartiertje in de oven, snijd ‘m in kleinere stukken en presenteer deze op een mooie schaal. Jij en je gasten zullen deze lekkere hapjes zeker waarderen!

Varieer met QiZiNi-panini’s

Heb je al onze panini’s al eens geproefd? We hebben ze met de hand belegd met heerlijke Italiaanse smaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Panini Pepperoni met pittige salami en tomaten-tapenade? Of kies voor de Panini Pollo Pesto met plakjes kip, geraspte kaas en groene pesto roomkaas. Op de panini’s van QiZiNi raak je nooit uitgegeten!

productinformatie