Qizini - The Friendly Food Company

Panini Pollo Piccante

Panini Pollo Piccante

Bij QiZiNi hebben we voor iedereen een lekkere smaak Panini. Ben jij iemand die houdt van pittig eten, dan is de Panini Pollo Piccante jouw nieuwe favoriet! De knapperige Panini Ready to Heat is met de hand beleg met plakjes kipfilet, heerlijke Gouda kaas en een pittige saus, die zorgt voor een verrassende smaak. De Panini Pollo Piccante is ready to heat, dus alleen even in de oven en je kunt gaan genieten van deze lekker pittige Panini.

De Panini Pollo Piccante is belegd met:

  • Malse kipfilet
  • Lekkere Gouda kaas
  • Pittige saus

Wanneer eet jij je QiZiNi-panini?

De Panini is heerlijk als lunch of als tussendoortje en geeft je een boost waardoor jij weer kunt presteren. Je smaakpapillen worden verwend met een heerlijk kruidige smaak, terwijl de gesmolten kaas en malse kipfilet de Panini extra lekker maken. Wist je dat je de Panini Pollo Piccante zelfs als hapje kunt opdienen? Doe hem een kwartiertje in de oven, snijd ‘m in stukken en zet ze je gasten voor. Lekker pittig!

Varieer met QiZiNi-panini’s

Ben je dol op vlees, maar mag het soms ook weleens wat minder pittig, dan heeft QiZiNi ook andere smaken voor je. Kies bijvoorbeeld voor de Panini Prosciutto met ham, kaas en tomaten-tapenade. Of ga voor de Panini Pollo Pesto Pesto met plakjes kipfilet, geraspte kaas en groene pesto roomkaas. Variatie genoeg dus voor elke smaak en elk moment!

productinformatie