Qizini - The Friendly Food Company

Panini Pollo Pesto

Panini Pollo Pesto

Pesto is een lekkere smaakmaker bij kip. QiZiNi heeft de Panini Pollo Pesto daarom belegd met plakjes kip, Parmezaanse kaas, tomaten-tapenade en groene pesto roomkaas. Doe deze Italiaanse panini een kwartiertje in de oven en jij kunt genieten van een overheerlijke maaltijd. Wist je dat we bij QiZiNi alle panini’s met de hand beleggen? Op deze manier stoppen we er niet alleen de lekkerste ingrediënten in, maar ook onze liefde voor lekker eten. Die passie proef je ook terug in de Panini Pollo Pesto. Bovendien kunnen we zo de kwaliteit van onze foodproducten beter controleren. We gunnen jou alleen het beste: QiZiNi!

De Panini Pollo Pesto is belegd met:

  • Lekkere plakjes kip
  • Parmezaanse kaas
  • Smakelijke tomatentapenade
  • Groene pesto roomkaas

 

Wanneer eet jij je QiZiNi-panini?

Een Panini Pollo Pesto kun je op elk moment van de dag eten. Lekker bijzonder als ontbijt en verrukkelijk als lunch. Heb je tussendoor trek in iets warms, dan is de Panini Pollo Pesto ook een heerlijke keuze. Onze liefde voor food gaat verder dan onze panini’s. We bedenken bijvoorbeeld ook allerlei lekkere bijgerechten. Wil je de Panini Pollo Pesto eten als onderdeel van je diner, maak er dan een frisse salade bij. Op onze inspiratiepagina vind je makkelijke en gezonde recepten. Schuif de panini in de oven en maak ondertussen de salade. In een kwartiertje zet jij een superlekkere én verantwoorde maaltijd op tafel. Heerlijk genieten!

Varieer met QiZiNi-panini’s

We snappen dat je de ene keer zin hebt in de smaak van pesto en de andere keer meer in salami. Daarom hebben we onze QiZiNi-panini’s belegd met verschillende Italiaanse smaakvarianten. Kies bijvoorbeeld voor de Panini Prosciutto met ham, kaas en tomaten-tapenade of voor de Panini Pepperoni met pittige salami, kaas en tomatentapenade. Keuze genoeg!

productinformatie