Qizini - The Friendly Food Company

Panini Pepperoni

Panini Pepperoni

Bij QiZiNi hebben we voor iedereen een lekkere smaak panini. Ben jij iemand die houdt van pittig eten, dan is de Panini Pepperoni jouw favoriet. We hebben de knapperige panini Ready to Heat en met de hand belegd met pittige salami, heerlijke Gouda kaas en een tapenade van tomaten, augurk en kruiden. Even in de oven en je kunt gaan genieten van deze lekker pittige panini. Buon appetito!

De Panini Pepperoni is belegd met:

  • Pittige salami
  • Lekkere Gouda kaas
  • Smakelijke tomaten-tapenade

Wanneer eet jij je QiZiNi-panini?

Start je dag met pit en neem de Panini Pepperoni bijvoorbeeld als ontbijt. De pittige salami geeft je een boost waardoor jij weer kunt presteren. Ook als lunch en tussendoortje is deze panini heerlijk. Je smaakpapillen worden verwend met een heerlijk kruidige smaak, terwijl de gesmolten kaas en de tomaten-tapenade de panini extra lekker maken. Wist je dat je de Panini Pepperoni zelfs als hapje kunt opdienen? Doe hem een kwartiertje in de oven, snijd ‘m in stukken en zet ze je gasten voor. Lekker pittig!

Varieer met QiZiNi-panini’s

Ben je dol op vlees, maar mag het soms ook weleens wat minder pittig, dan heeft QiZiNi ook andere smaken voor je. Kies bijvoorbeeld voor de Panini Prosciutto met ham, kaas en tomaten-tapenade. Of ga voor de Panini Pollo Pesto met kipplakjes, geraspte kaas en groene pesto roomkaas. Wil je liever een vegetarische panini? Schuif dan de Panini Quattro Formaggi in de oven en na een kwartiertje kun jij heerlijk genieten van een knapperige panini met 4 soorten kaas. Variatie genoeg dus voor elke smaak en elk moment!

productinformatie