Qizini - The Friendly Food Company

Baguette Martino
qizini baguette martino

Baguette Martino

Ook zo dol op een pittige filet americain? Dan is de Baguette Martino wat voor jou! Deze ambachtelijk gebakken baguette belegt QiZiNi met filet americain, zoetzure augurkblokjes en een pittige Martinosaus. De baguette heeft een heerlijk krokante korst. Zeker weten dat de Baguette Martino bij jou in de smaak zal vallen!

De Baguette Martino is belegd met:

  • Romige filet americain
  • Zoetzure augurkblokjes
  • Pittige Martinosaus

Wanneer eet jij je Baguette Martino?

Het ideale moment voor een Baguette Martino is wanneer jij wel wat pit kunt gebruiken. Heb jij in de ochtend behoefte aan energie? Neem de baguette dan als ontbijt en je voelt je snel weer vitaal en vit. Liever een lunch waardoor je weer even verder kunt? Ook dan is de Baguette Martino een goede keuze. En natuurlijk gaat ie er ook altijd in als tussendoortje. Bijvoorbeeld als je onderweg bent van A naar B. Stop bij een tankstation of supermarkt en geniet van deze heerlijke baguette. Op de Locatiechecker kun je het dichtstbijzijnde verkooppunt vinden.

Varieer met QiZiNi-baguettes

Een QiZiNi-baguette kan op elk moment van de dag. Varieer ook eens en kies bijvoorbeeld voor de Baguette Club Ham Kaas met echte Beemsterkaas. Wanneer je gek bent op vis is de Baguette Tuna Salad een aanrader. Daarnaast heeft QiZiNi nog veel meer lekkers voor je. Kijk op onze inspiratiepagina voor heerlijke én gemakkelijke recepten voor bijvoorbeeld salades en guacamole. QiZiNi: wij maken het je graag gemakkelijk!

productinformatie