Qizini - The Friendly Food Company

Baguette Club Ham Kaas
club ham kaas baguette

Baguette Club Ham Kaas

QiZiNi, the friendly food company, verwent je graag met heerlijke en makkelijke food-producten. De Baguette Club Ham Kaas is ook zo’n traktatie. Naast de ham en plakjes tomaat hebben we er Beemsterkaas voor je op gedaan. Deze kaas wordt gemaakt van weidemelk uit de Beemster, een polder in Noord-Holland. Weidemelk wordt geproduceerd door koeien die minimaal 120 dagen per jaar buiten kunnen grazen. Dat proef je in de melk en dus ook in de kaas. Verder hebben we de Baguette Club Ham Kaas belegd met plakjes gekookt scharrelei. De romige eiersalade-dressing, gemaakt van vrije uitloop-eieren, maakt de baguette af!

De Baguette Club Ham Kaas is belegd met:

  • Smakelijke ham
  • Authentieke Beemsterkaas
  • Plakjes tomaat
  • Gekookt scharrelei
  • Romige eiersalade-dressing

Wanneer eet jij je QiZiNi-broodje?

Een Baguette Club Ham Kaas gaat er altijd in. Neem je ‘m als ontbijt dan heb je daarna genoeg energie om je dag te beginnen. Als lunch of tussendoortje is deze baguette ook heel geschikt. De romige eiersalade-dressing geeft er een heerlijke touch aan. Je kunt een baguette ook prima als avondeten kiezen. Met een salade of soep maak je er in een handomdraai een lekkere en verantwoorde maaltijd van. Eet smakelijk!

Varieer met QiZiNi-baguettes

Wij zijn zo dol op het bedenken van nieuwe producten en smaakcombinaties dat ons QiZiNi-food je nooit gaan vervelen! Bij de baguettes kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor de Baguette Tuna Salad of de Baguette Martino.  Zin in iets warms? Dan zijn de Italiaanse premium panini’s en Mexicaanse burrito’s wat voor jou. Even afbakken en dan is het tijd om te genieten.

productinformatie