Qizini - The Friendly Food Company

fancy something hot?

Ready to Eat

Je kunt heel veel redenen hebben om voor een QiZiNi-product te kiezen. Misschien is er weinig tijd om je brood te smeren. Of je hebt zin in iets lekkers, maar geen puf om zelf de handen uit de mouwen te steken. Of je wilt gewoon een sandwich, wrap, burrito, broodje, baguette of panini van QiZiNi, omdat ze zo onweerstaanbaar lekker zijn. Wat jouw reden ook is, met QiZiNi kies je voor Handmade Happiness en Ready to Eat. Oftewel: food waar je blij van wordt. Eet smakelijk!

QiZiNi Handmade Happiness

We laten je graag kennis maken met onze Happy Range. Deze serie bestaat uit wraps, sandwiches, (luxe) broodjes, baguettes, buritto’s en panini’s die we beleggen met de heerlijkste ingrediënten. De QiZiNi Happy Range is speciaal bedoel voor onderweg, op je werk, voor bij een picknick of als snelle maaltijd voor thuis. Onze handgemaakte producten worden met aandacht, liefde en zorg klaargemaakt. Je kunt de QiZiNi Happy Range vinden bij diverse supermarkten en tankstations.

Opwarmen en smullen:
Ready to Heat!

Soms heb je gewoon zin in een lekker warm tussendoortje of snack. Neem dan een heerlijke panini van QiZiNi, Ready to Heat. Je kunt deze gemakkelijk afbakken in de oven. Wil je het nog sneller? De panini’s kunnen ook onder de klapgrill.
De panini’s combineren ook uitstekend met een salade of een kom soep. Zo tover je supersnel een lekkere en verantwoorde maaltijd op tafel!

Met liefde klaargemaakt

De QiZiNi-producten bereiden we, zoals we die zelf graag gepresenteerd zouden willen krijgen. We bedenken continu nieuwe smaakcombinaties, selecteren de ingrediënten zorgvuldig én maken elk product met de hand klaar. Daardoor spat de liefde en aandacht van de sandwiches, wraps en panini’s af. Pas wanneer het QiZiNi-product helemaal naar onze zin is en aan onze kwaliteitseisen voldoet, stoppen we het in een QiZiNi-verpakking. Zo weten we zeker dat jij iets heerlijks op je bord krijgt.