Qizini - The Friendly Food Company

fancy something hot?

Ready to Eat

Er is altijd een goede reden om voor iets lekkers van QiZiNi te kiezen. Je kan in alle haast geen tijd gehad hebben om je brood je smeren, of je hebt gewoon geen puf om zelf iets te maken. Of je hebt gewoon zin in een onweerstaanbaar lekkere sandwich, wrap, broodje, baguette of panini van QiZiNi. Wat jouw reden ook is, met QiZiNi kies je voor Handmade Happiness en Ready to Eat. Oftewel: food waar je blij van wordt. Eet smakelijk!

QiZiNi Handmade Happiness

We laten je graag kennis maken met onze Happy Range. Deze serie bestaat uit wraps, sandwiches, (luxe) broodjes, baguettes en panini’s die we beleggen met de heerlijkste ingrediënten. De QiZiNi Happy Range is speciaal bedoeld voor onderweg, op je werk, voor bij een picknick of als snelle maaltijd voor thuis. Onze handgemaakte producten worden met aandacht, liefde en zorg klaargemaakt. Je kunt de QiZiNi Happy Range vinden bij diverse supermarkten.

Opwarmen en smullen:
Ready to Heat!

Soms heb je gewoon zin in een lekker warm tussendoortje of snack. Neem dan een heerlijke panini van QiZiNi, Ready to Heat. Je kunt deze gemakkelijk afbakken in de oven. Wil je het nog sneller? De panini’s kunnen ook onder de klapgrill.
De panini’s combineren ook uitstekend met een salade of een kom soep. Zo tover je supersnel een lekkere en verantwoorde maaltijd op tafel!

Met liefde klaargemaakt

De QiZiNi-producten bereiden we, zoals we die zelf graag gepresenteerd zouden willen krijgen. We bedenken continu nieuwe smaakcombinaties, selecteren de ingrediënten zorgvuldig én maken elk product met de hand klaar. Daardoor spat de liefde en aandacht van de sandwiches, wraps en panini’s af. Pas wanneer het QiZiNi-product helemaal naar onze zin is en aan onze kwaliteitseisen voldoet, stoppen we het in een QiZiNi-verpakking. Zo weten we zeker dat jij iets heerlijks op je bord krijgt.